2013-04-13 09:41:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Engedje szabadon a fantáziáját

Napi horoszkóp április 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pillanatnyilag kiegyensúlyozottnak érzi magát, ami ritkán történt meg önnel az utóbbi időben. Ne engedje, hogy ebből bárki kibillenthesse. Ha olyan emberek környékezik meg, akikben már régóta sokszor csalódott, ne is álljon velük szóba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tele van ötletekkel, gondolataiban már a leendő új, harmonikus világát építgeti. Ne hagyja ki ábrándozásaiból a családja tagjait sem. Egyrészt jó ötleteket kaphat tőlük, másrészt, ha nem avatja be őket, akkor légüres térben találhatja magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hangulata pillanatról pillanatra változik. Hol kiugrana a bőréből, máskor meg mindent sötéten, szürkén, szomorúan lát. Szeretne simulékony és kedves lenni, ám ez nem mindig sikerül. Nem baj, ahhoz is szoktassa a környezetét, hogy ön sem tökéletes.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szép tavaszi napsütésben kinyílni látja a világot. A lehetőségek végtelen tárháza lassan feltárul a szeme előtt, csak azt nem érti, hogy eddig ezt nem vette észre. Sok múlik a látásmódon is. Végre megtalálta a rózsaszín szemüvegét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma képtelen a döntéshozatalra. Mindenben kételkedik, mintha elvesztette volna az önmagába vetett hitét és bizalmát. Pedig nincs oka a hezitálásra. A várakozásra viszont igen. Úgyhogy mindent összevetve, jogos az időhúzás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Véget kellene vetnie az álmodozásnak. Be kell lássa, hogy olyan helyzetbe került, amikor a döntései sokkal korlátozottabban érvényesülhetnek, mint azt megszokta. De ha a célt látja, akkor meg fogja találni az utat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem jellemző önre, ma mégis túlságosan agresszívnak mutatkozhat. Valószínű, hogy erre a sarokba szorítottsága, vagy a környezete agressziója kényszeríti. Ennek elfojtott formája lehet egy allergiás tünet is. Inkább kiabáljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma különösen talpraesettnek mutatkozhat. Jó irányba halad afelé, hogy elérje vágyott céljait, hogy megvalósítsa végre önmagát. A hobbija most jobban érdekli, mint a munkája, a hivatása. És valóban, most ezen a téren van teendője, szerencséje.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az irigy gondolatok ma túlságosan előtérbe kerülhetnek az elméjében. Ne hagyja, hogy a keserűség eluralja a szívét. Ha úgy érzi, hogy valamiben veszteség, hátrány érte az utóbbi időben, inkább koncentráljon arra, amit viszont elért.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kissé tartózkodóbb a kelleténél. Nem mer felvállalni olyan megmérettetéseket sem, ahol pedig biztosan ön lehetne a nyerő. Pedig, ha folyamatosan visszalép, egy idő után esélye sem lesz a győzelemre. A képesség elhagyja, ha nem él vele.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Engedje szabadon a fantáziáját! Álmodozzon, és az álmodozása el fogja nyerni a jutalmát. Ha nem hagyja, hogy a mindennapok gondjai gúzsba kössék, akkor a lelke szárnyalása a fizikai valóságát is meg fogja változtatni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Régi párkapcsolata újra kivirágozhat. Lehet, hogy ez éppen egy flörtölésnek köszönhető, ami ellenállásra, visszahódításra készteti a partnerét. Persze azért nem érdemes túlfeszítenie a húrt. Ne bántson meg senkit sem!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: